Το Καλάθι σας είναι άδειο.
Νέα Προϊόντα
Νέα Προϊόντα
See our latest products!
Read more ...
Super Προσφορές
Super Προσφορές
See our super offers!
Read more ...
Top Προϊόντα
Top Προϊόντα
Our top products!
Read more ...

coffeemarket12345

Η COFFEE MARKET, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του καφέ Del , Kamo και Bellissimo στην Αν. Πελοπόννησο στηρίζεται και στηρίζει την τοπική αγορά.  Με έρεισμα την ποιότητα και τη σωστή επιλογή ανθρώπινου δυναμικού, η COFFEE MARKETανεβαίνει σταθερά τα σκαλιά στην εκτίμηση των πελατών και των συνεργατών της.

Οι στρατηγικές κινήσεις της COFFEE MARKET είναι αυτές που την κάνουν να ξεχωρίζει και να καινοτομεί. Γνωρίζει τον χώρο του καφέ, όσο λίγες εταιρίες στην Ελλάδα.  Επενδύει στο μέλλον, γνωρίζει και αφουγκράζεται το παρόν, έχει ένα γεμάτο εμπειρίες παρελθόν.

Με άξονα την ορθή αντιμετώπιση των αναγκών του καιρού μας, η COFFEE MARKET, δίνει στους πελάτες της την καλύτερη λύση σε κάθε ανάγκη τους , είτε αυτό έχει να κάνει με θέματα τεχνικής φύσεως( service και επιδιόρθωση των επαγγελματικών μηχανών) είτε σε δυσκολίες αποφάσεων για την ποιότητα και την επιλογή του σωστού προϊόντος για τα καταστήματά τους.

Η COFFEE MARKET διαθέτει στην αποθήκη της μια μεγάλη ποικιλία από σοκολάτες, σιρόπια καφέ , γάλα , σαντιγί , ελληνικό καφέ, σιρόπια γρανίτας, γαλλικό καφέ, ζάχαρη stick (καστανή και λευκή), φρεντοτσίνο , νες καφέ , μηχανές καφέ οικιακές και γραφείου.

Η πολιτική ποιότητας της COFFEE MARKET δίνει έμφαση στη διαμόρφωση ενός ανταγωνιστικού πλαισίου διαχείρισης για την ικανοποίηση των αναγκών κάθε επιχείρησης ή ιδιώτη.

Η COFFEE MARKET κατανοεί την διαφορετικότητα της κάθε επιχείρησης , παρέχει σε κάθε μια ξεχωριστά τις καλύτερες υπηρεσίες της, αντιμετωπίζει με διαφορετικά εναλλακτικά μοντέλα την αντιμετώπιση των προβλημάτων του εκάστοτε επιχειρηματία.

Στο πελατολόγιο της COFFEE MARKET περιλαμβάνονται εμπορικές επιχειρήσεις όλων των νομών της Αν. Πελοποννήσου.

Η COFFEE MARKET αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για κάθε επιχειρηματία. Επισκεφθείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.


Copyright © 2012-2019 www.coffee-market.gr. All Rights Reserved.